luxe cruisevakanties
 
WLC
World Luxury Cruise Vacations

 

luxe wereldcruises
cruises op kleinere schepen
luxe kanaalcruises
cruises op rivierboten

World Luxury Cruise Vacations (WLCVacations) is een uitgebreide website voor luxe cruises op schepen overal ter wereld. Wij verzorgen luxe cruises op binnenwateren, rivierboottochten en luxueuze cruisevakanties voor alle reizigers.

Ons nieuwe reisaanbod is enorm, van varen op oude zeilschepen langs de Kroatische kust, cruises op de Amazone, expeditiereizen door de ijsvelden van Patagonië en trips op de binnenwateren van Europa tot en met cruises op een luxe jacht naar de afgelegen eilanden van Bora Bora.

Via deze unieke website leveren wij reizen op maat op kleinere schepen voor vier tot maximaal zeshonderd passagiers. Op deze site vindt u ruim driehonderd scheepsreizen op en naar de meest geliefde bestemmingen ter wereld. U kunt kiezen tussen korte trips, vanaf twee dagen, of voor een van onze uitgebreide reispakketten, tot veertig dagen, als u er eens echt lang tussenuit wilt.

WLCVacations biedt uitmuntende klantenservice. Onze toegewijde reisexperts begeleiden u persoonlijk, geven advies en passen routes aan als u – de veeleisende klant – dat wilt. Zij zorgen voor opvang bij aankomst of overstappen op vliegvelden, verlengen uw reis vóór of na de cruise, geven informatie over kledingcodes, visums, ambassades, informatiebijeenkomsten over de reis, verzekeringen, kortom, ze verzorgen alles waar de toekomstige reiziger iets aan heeft.

Met ons reist u in stijl of informeel, maar welke sfeer u ook kiest, wij onderscheiden ons altijd met een zekere verfijning en etiquette.

Op deze website kunt u reizen zoeken op bestemming, scheepstype, periode, duur, speciale interesse en prijsklasse. De site is een handig hulpmiddel om snel uw ideale vakantie te vinden.

Bij WLCVacations betaalt u geen extra kosten of boekingstoeslagen voor het plannen en reserveren van uw vakantie.

De rest van deze website is in het Engels. Ook correspondentie met ons is alleen mogelijk in het Engels.

Klik hier om verder te gaan!